۱۴۰۳/۰۷/۳۰
next    /  4 prev
هشتمین كاروان ترویجی استان مازندران با موضوع مدیریت به باغی باغات با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری برگزار شد

هشتمین کاروان ترویجی استان مازندران با موضوع مدیریت به باغی باغات با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامسر و در راستای اجرای طرح انتقال یافته های تحقیقاتی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کشاورزان، هشتمین کاروان ترویجی استانی با موضوع مدیریت به باغی باغات با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان مروج پهنه و باغداران و بهره برداران روز یکشنبه 29 مهر 1403 در روستای لیماک از بخش دالخانی از توابع شهرستان رامسر برگزار شد.

در این رویداد آموزشی ترویجی دکتر مالک قاسمی از اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری حضور یافته، ضمن بازدید از باغات، به عنوان مدرس به آموزش کارشناسان و بهره ‌برداران پرداخته و به سوالاتشان پاسخ دادند.